Søg

Hvad

Kernekompetencen på Talefod er individualiseret kommunikation. Individualiseret kommunikation kan anvendes til mange ting og med mange motiver. Ved at individualisere kan du sælge det samme produkt på tusinde forskellige måder - eller sælge mange forskellige produkter samtidig til den samme kunde.

Du kan automatisere din dialog med dine kunder, fordi der er mange af dem, og de har forskellige behov. Og du kan automatisere dialogen med dine forhandlere, fordi man ikke i praksis kan besøge dem ofte nok til at skabe et effektivt salg. Sidst men ikke mindst kan du individualisere din kommunikation, fordi du ønsker at opbygge en relation med dine kunder og sikre dem den bedste oplevelse.

Pilotprojekter bærer en væsentlig del af den interne bevisbyrde overfor organisationen. Derfor skal et pilotprojekt på den ene side være ambitiøst og demonstrere mulighederne / potentialet og på den anden side kunne gennemføres i praksis. Talefod kan hjælpe med at identificere de stærkeste pilotprojekter og hjælpe jer med at prioritere og realisere dem.

Talefod kan også hjælpe dig med at undgå en række af de forhindringer, man typisk møder, når man forsøger at drive forandring igennem en virksomhed - men vi kan også starte med praktikken og videreudvikle enkle direct markting aktiviteter til avancerede dialogforløb. Vi kan bidrage med kortsigtede krydssalgsaktiviteter overfor eksisterende kunder og med hele dialogforløb, der tager imod alle nye kunder og følger dem igennem hele kundeforholdets levetid.

Kan vi hjælpe dig, eller har du lyst til at høre mere?
Udfyld nedenstående og vi kontakter dig så hurtigt, vi kan.


Navn:
Virksomhed:
Telefon:
E-mail:

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug. Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her. CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse
Kompetencer
Behavioral Marketing Triggered marketing Interaktiv marketing
Digital markedsføring Relationsmarkedsføring Email marketing
Elektronisk markedsføring Permission marketing Dialogmarkedsføring
CRM
Dialogmarkedsføring Elektronisk markedsføring Triggered marketing CRM Digital markedsføring Email marketing dialog markedsføring Behavioral Marketing Permission marketing Interaktiv marketing Relationsmarkedsføring Customer Relationship Management dialog E-mail marketing Relationship marketing