Søg

Behavioral Marketing

Behavioral marketing er baseret på informationer hentet fra brugeres faktiske adfærd på nettet. Ved at følge brugernes bevægelser fra side til side på websitet og registrere, hvilke søgeord de benytter, får du indsigt i det samlede navigationsmønster på sitet - hos hver enkelt bruger. På den måde får du et mere realistisk billede af, hvilke produkter og ydelser, dine kunder og potentielle kunder interesserer sig for, end du kan opnå, hvis du udelukkende tager afsæt i behov og interesseområder, som de samme brugere måske har markeret på en profilside, eller som du eventuelt analyserer dig frem til ud fra demografiske og andre data.

Du får derfor mulighed for at sammensætte præcise, personligt relevante budskaber til hver eneste bruger, der besøger dit website. Samtidig kan du løbende revidere indholdet, når en bruger ændrer adfærd og måske begynder at klikke ind på helt andre sider end ved sidste besøg. Med behavioral teknikkerne bliver du i stand til at skabe dynamiske bannerannoncer, nyhedsbreve og indhold på websitet. Og i modsætning til traditionel massemarkedsføring, der skal nå så mange mennesker som muligt med det samme ensartede budskab, er dine budskaber her altid aktuelle og meningsfulde for den enkelte bruger. Du får fuld opmærksomhed. Du vil samtidig kunne genkende en bruger, når han eller hun klikker ind på sitet næste gang, og du har hele tiden overblik over, om en bruger er i markedet for et bestemt produkt. Det giver dig en unik mulighed for at gå i dialog med de enkelte brugere, en dialog der engagerer, fordi den udvikler sig, skifter emne og følger brugerne, når deres egen adfærd på sitet ændrer sig. Du kan fastholde deres opmærksomhed.

Hvad vi kan hjælpe med
På Talefod har vi har flere års praktiske erfaringer med at udvikle individualiserede budskaber, der afspejler kunders og potentielle kunders skiftende adfærd. Vi er samtidig fortrolige med den teknologi, der monitorerer, hvordan brugerne agerer inde på sitet. Vi kan derfor hjælpe jer med at indkredse, hvordan det bedst lønner sig for din virksomhed at sætte ind med behavioral marketing.

Vi kan arbejde sammen med jer omkring konceptudvikling, strategi og implementering. Du er altid velkommen til at kontakte os for at aftale et møde, hvor vi kan tage det første spadestik til en effektiv markedsføring – eller hvis du bare vil vide lidt mere om mulighederne i behavioral marketing.

Kan vi hjælpe dig, eller har du lyst til at høre mere?
Udfyld nedenstående og vi kontakter dig så hurtigt, vi kan.


Navn:
Virksomhed:
Telefon:
E-mail:

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug. Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her. CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse