Søg

Digital markedsføring

Digitale kanaler som f.eks. internet, email, bannerannoncering, mobiltelefoni og digitalt TV giver virksomheder nye muligheder for at opbygge og udvikle relationer med kunder. Digital markedsføring er skalerbart, så du kan nå ud til og kommunikere individuelt med tusindvis af kunder - og gøre det hurtigt og effektivt. Sammenlignet med traditionelle kanaler som salgsafdeling, print og analogt TV er de digitale kanaler samlet set en døråbner til en mere kosteffektiv markedsføring, hvor du kan interagere med kunder gennem de kanaler, på de tidspunkter og med den frekvens, som kunderne selv foretrækker. Dermed kan du række ud til kunderne, når de er mest modtagelige overfor dine budskaber, og de vil være mere motiverede for at indlede og fortsætte en dialog omkring dine produkter og services. Med digital markedsføring kan du derfor opnå et stærkere, længevarende engagement og øget kundeloyalitet.

Markedsføring via digitale medier indebærer, at du kommer tættere på kundernes hverdag og aktuelle behov, ikke mindst fordi kunderne selv bestemmer, hvilket indhold dialogen skal handle om. Interaktiviteten i de digitale medier ansporer kunderne til selv at søge mere information om dine produkter, til at tage flere initiativer og til at spørge dig til råds. Du kan invitere dem til at deltage i aktiviteter og fora på dit website, forsyne dem med supplerende instruktionsforløb om dine produkter via email eller mobiltelefon, m.m. - alt sammen aktiviteter der tilskynder til stærkere involvering. Fordi kommunikation er digital, kan du integrere rapportering i dine marketing initiativer, så du umiddelbart ved, hvordan de virker i real time. Du får derudover hele tiden revideret din viden om hver enkelt kunde i forhold til skiftende behov, præferencer, interesseområder og adfærd. Din kundedatabase - som er selve fundamentet i den digitale markedsføring - er derfor altid opdateret og aktuel.

Hvad vi kan hjælpe med
Vi kan hjælpe dig med at omsætte de smukke tanker om digital markedsføring til den konkrete virkelighed i din virksomhed, tilpasset det marked hvor du opererer. Vores løsninger består ofte af kommunikation og de teknologiske værktøjer, der muliggør den. Alt efter virksomhedens behov kan vi bidrage med rådgivning, strategiudvikling og implementering indenfor områder som f.eks. loyalitetsopbygning, dialogprogrammer, email marketing, behavioral marketing og triggered marketing. Vi kan bidrage, hvad enten du foretrækker den samlede pakke, eller du hellere vil begynde med et enkeltstående projekt i et hjørne af organisationen.

Kan vi hjælpe dig, eller har du lyst til at høre mere?
Udfyld nedenstående og vi kontakter dig så hurtigt, vi kan.


Navn:
Virksomhed:
Telefon:
E-mail:

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug. Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her. CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse