Søg

Hvordan

Hvordan kan Talefod hjælpe dig?

Interaktion og dialog
Talefod kan hjælpe med at øge kontakten mellem virksomhed og den enkelte kunde. Vi udvikler dialogprogrammer, der muliggør mere frekvent og systematisk kontakt med kunderne. En kontakt der systematisk bidrager til at opbygge et større kendskab til den enkeltes behov og værdi - og i sidste ende udnytter denne information til at behandle kunden forskelligt fra alle andre.

Forståelse og forankring
På tværs af din organisation kan vi bidrage med formidling af, hvorfor I er nødt til at se på markedsføring og kundekontakt med nye øjne. Vi kan hjælpe med at etablere den gruppe medarbejdere, som skal identificere, definere, eksekvere og rapportere de nye initiativer, der giver virksomheden erfaringer med en tættere dialog med kunderne.

Overblik og prioritering
Med simple værktøjer kan vi hjælpe med at skabe overblik over de erfaringer, virksomheden allerede har, og over hvilke muligheder, der er for at forbedre effektiviteten af kontakten med kunderne. Vi kan også bidrage med enkle modeller til at prioritere opgaverne, så ressourcerne hele tiden anvendes der, hvor de har den største effekt.

Ring til os på 3543 6500 og aftal et møde, hvor vi kan drøfte din virksomheds situation og udfordringer, og hvor vi vil gennemgå, hvordan vi kan bidrage.

Her på sitet kan du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Du kan også downloade vores bøger og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Kompetencer
Behavioral Marketing Triggered marketing Interaktiv marketing
Digital markedsføring Relationsmarkedsføring Email marketing
Elektronisk markedsføring Permission marketing Dialogmarkedsføring
CRM
Dialogmarkedsføring Elektronisk markedsføring Triggered marketing CRM Digital markedsføring Email marketing dialog markedsføring Behavioral Marketing Permission marketing Interaktiv marketing Relationsmarkedsføring Customer Relationship Management dialog E-mail marketing Relationship marketing